D&D'ninTof AŞK'lı evlilik serüveni

D&D

Demet ile Doğan'ın arkadaşlıkları, sıra dışı evlilik teklifi ile yaşam arkadaşlığında start aldı.

 Bandırmalı Doğan Özçetin yaşamın umut basamaklarını bir bir çıkarken önce Askerliğini yaptı, ardından Bandırma Belediyesinde iş buldu ve hayallerinin TOFAŞ’k, ına kavuştu. Daha sonra ilk işin Bandırma TOFAŞ kulübüne üye olmak oldu.

Bandırma Belediyesi Şantiyesinde Kaynakçı Ustası olarak çalışan Doğan Özçetin’in önünde artık tek aşk kalmıştı, oda yaşam AŞK’ı.

Arkadaş çevresinde birlikte olduğu özel bir şirkette çalışan Demet Sönmez’e hayat arkadaşlığı teklifi yapmayı düşünen genç adam, bu teklifin sıra dışı bir teklif olması için arkadaşlarından da destek gördü.

Bandırma TOFAŞ kulübü üyeleri bu konuda ‘’Yaşam koçluğu’’ senaryosunda figüran olmayı çoktan kabul etmişlerdi.

Plato olarak Nikâh salonu önü kullanıldı. TOFAŞ kulübü üyeleri rengârenk TOFAŞ ları yan yana dizdi, kaput üzerine ise tek tek evlilik teklifi yazıldı.

Sıra, Demet’in mesai sonrası sıradan bir buluşma için buraya gelmesine kalmıştı.

Gözleri bağlanan Demet, bir sürpriz bekliyordu ama neydi?

Arkadaşları tarafından gözleri bağlı olarak Nikâh Salonu önüne getirilen Demet, gözleri açıldığında karşısında yere diz çökmüş kedisine evlilik teklifinde bulunan Doğan vardı.

Sahne, Motor ve tek taş alyans elde hazır, Keman- Darbuka onların melodisini seslendiriyordu.

Doğan’ın ‘’Aşkım benimle evlenir misin?...’’ sözcüğü karşısında heyecanlanan sesi kesilen Demet ‘’Evet’’ dediydiyse de, Bunu kimse duymadı…

Kalabalıkta en az onlar kadar heyecanlıydı. Ama Konfetilerle hazır bekleyen Doğan’ın figüran arkadaşları, ‘’Hayır’’ olumsuzluğuna karşı temkinli oldukları için, Demet’in duraklarından okudukları ‘’Evet’’ sonrası Konfetilerin mandalını çoktan çekmişlerdi.

Doğan, Demet’in ince parmağına söz yüzüğünü taktığında onların şarkısı çalındı.

Bu heyecanlı serüven noktalandığında, yerini kutlama ve tebrikler aldı.

Hem Demet, hem de Doğan kendi arkadaşları tarafından mutluluk dileği ile kutlanırken, Doğan’ın TOFAŞ’k çı arkadaşları bu anı oyun havası ile tescilleri.

Bandırma Manşet ailesi olarak Demet & Doğan’ı kutluyor mutluluklarının bir ömür boyu sürmesini diliyoruz…



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı